Tietoa minusta


Olen Tiia,

34 vuotias lymfaterapeutti, kosmetologi ja PTCA health coach.

Ihon ja kehon hoitaminen on intohimoni. Rakastan erilaisia hierontamenetelmiä, joilla parantaa kehon toimintaa sekä lisätä omaa hyvinvointia myös kotihoitona. 

Olen toiminut yrittäjänä kauneuden ja hyvinvoinnin parissa vuodesta 2009.

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2009. Nautin hoitotyöstä ihmisten parissa todella paljon. Parasta työssäni on asiakkaiden rentoutuminen ja hyvä mieli hoitojen jälkeen. 

Ihonhoito ei koskaan ole vain kosmetiikkaa, vaan siihen kuuluu hermoston rauhoitusta, veren- sekä nestekierron aktivointia, sidekudoksen ja lihasten vetreytystä.

Kosmetologiksi valmistuttuani aloin heti opiskella lymfaterapiaa. Lymfaterapia on erittäin monipuolinen vaikutuksiltaan ja tehokas hoitomuoto moneen ongelmaan kehossa. Lymfajärjestelmän toiminnalla on tärkeä rooli elimistössämme, sillä se on vastuussa terveenä pysymisestä ja nestetasapainosta. Lymfajärjestelmän tehtävänä on poistaa kuolleet solut, virukset ja bakteerit. Lymfaattisella hoidolla parannetaan solujen hapen ja ravinteiden saantia. Manuaalisen lymfaterapian lisäksi opiskelin lymfateippausta vuonna 2011. Lymfateippauksella saadaan lisää tehoa manuaaliseen hierontaan ja turvotuksien kotihoitoon.

Kokonaisvaltainen näkemys on tärkeää tuloksellisessa ihonhoidossa ja kehon hyvinvoinnissa. Opiskelin vuonna 2012 PTCA health coach tutkinnon koska halusin pystyä auttamaan asiakkaitani monipuolisemmin.